کاتالوگ معرفی خدمات

من مشاور مدیریت و تحلیل گر تحقیقات بازاریابی برندسازی هستم

خط کش اخلاقی من

نوشته های مرتبط
3 دیدگاه

سلام
اول از همه تشکر به خاطر سایتتون که در اختیار علاقه مندان به پژوهش هست. امیدوارم در زمینه ی policy ساییتون هر روز از دیروز پربارتر و پیشرفته تر بشه و مرجع علاقه مندان در ایران باشه.

دوم من نتونستم از قرار دادن دیدگاه به این پست شما بی تفاوت بگذرم. تایتل پست های دیگه رو هم دیدم ولی واقعا اخلاق از خط قرمز های هر آدمی هست که دوست داره انسان خوبی بشه.

من یه کمی در زمینه فلسفه و عرفان مطالعه داشتم. اون چیزی که یادگرفتم اینه که به قول خود شما حتما باید یک معیار یا همون خط کشی باشه که آدم بتونه اعمال و رفتارش رو محک بزنه. در مورد اینکه آیا جامعه و هر دورانی بتونن کارهای افراد رو نقد کنن و محک بزنن از این نظر منطقی به نظر میرسه که انسان موجودی اجتماعی هست و امکان نداره که بتونه تنهایی رشد کنه پس باید در جامعه معیار باشه و رفتار افراد بررسی بشه.
ولی در این مورد که این معیارها سیال هست و هر جامعه مختاره که تشخیص بده در هر عصری چی خوبه و چی بد موافق نیستم. منطق و عقل حکم میکنه که آدم عمر و انرژی و سرمایه اش رو دست معیاری بسپره که به نفع روح و جسمش کارکرد داشته باشه ولی همین انسانها در طول دورانها نشون دادن که دانش و judgment هاشون خیلی آمیخته به جهل و تاریکی هست و حتما ممکنه خطا تشخیص بدن یا معیارهاشون پیرو fashion و مد روزگاری باشه که با گذشت زمان fade میشه… پس عقلانیش اینه که معیار و خط کشی که داریم خیلی solid و محکم تر این حرفها باشه.

من تقریبا این معیار رو تو زندگیم دارم پیدا میکنم… خیلی هم اسون نیست پیدا کردن و بهش وفادار موندن…ولی اگه بتونی پیداش کنی خیلی عالیه…

آرین

سلام
مرسی مرسی مرسی
بله نقد شما صحیحه، قطعا پیدا کردن معیاری ایستا بهتره؛ البته انواع عقلانیت هم خودش به تنهایی کار را برای پیداکردن معیار اخلاقی مناسب سخت تر می کنه
تمایل دارم معیاری که فکر می کنین دارین بهش نزدیک می شوید را با بنده نیز درمیان بگذارید
ممنون

علی

سلام
به نظرم جامعه نیز اصیل نیست وجدان انسانهای اگاه. گرچه دگم می نمایم ولی همین است معیار من.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

آرین عظیمی

مشاوره رایگان