از آنجایی بسیاری از عزیزان درباره مشاور کسب و کار آنلاین سوال داشتند، در این نوشتار تلاش کردهام تا به سوالات متداول شما درباره مشاور کسب و کار آنلاین پاسخ دهم. این سوالات معمولا حول موضوعاتی نظیر وظایف، شرح خدمات، چگونگی ثبت درخواست و رزرو و نیز هزینه مشاور کسب و کار آنلاین است که در ادامه به بررسی هر یک پرداخته میشود.
مشاور کسب و کار آنلاین کیست؟
مشاور کسب و کار آنلاین در واقع همان مشاور کسب و کار است که راه ارتباطی آن با درخواستکننده مشاوره از طریق اینترنت و به صورت مجازی از طریق نرم افزارهای اینترنتی مثل مایکروسافت اسکایپ، گوگل میت، واتساپ، ادابی کانکت به صورت تصویری و صوتی است. مشاور کسب و کار آنلاین فراخور تخصصش به بررسی و ارائه راهکارهای مدیریتی، کارآفرینی و نیز حوزههای تخصصی از جمله بازاریابی، تولید، منابع انسانی، برندسازی، تبلیغات و فروش میپردازد.
مشاور کسب و کار آنلاین چه وظایفی دارد؟
از یک مشاور کسب و کار آنلاین انتظار میرود که نخست ضمن شنیدن مساله مورد نظر کسب و کارتان و ابعاد آن در صنعت در حال فعالیت با دانش، تجربه و مهارتهای مدیریتی که دارد به بررسی سایر وجوه آن مساله پرداخته و موقعیت شکل گیری آن را به درستی ارزیابی کند. سپس راهکارهای ممکن برای مرتفع کردن آن مساله را با کارفرما در میان گذاشته و درباره تاثیرات و پیامدهای به کارگیری هر راهکار به بحث و گفتگو با شما به صورت آنلاین بپردازد. پس مشاور کسب و کار آنلاین پس از ارزیابی هر راهکار، کارآمدترین و اثربخشترین راهکار مدیریتی را به کارفرما یا مدیر کسب و کار توصیه مینماید.
خدمات مشاور کسب و کار آنلاین شامل چه مواردی است؟
گستره خدمات مشاور کسب و کار آنلاین بسیار زیاد است. ارزیابی، عارضه یابی و آسیب شناسی سازمانی، برنامه ریزی تولید، مدیریت فرایند و طراحی سیستم های سازمانی، توسعه و بهسازی سازمانی، مدیریت ریسک و سرمایه گذاری، مدیریت تبلیغات، تحقیقات بازار، بازاریابی و بازارسازی، طرح ریزی ابزارهای خلاق مساله، سیستم مدیریت کیفیت در صنایع مختلفُ مطالعه کار و زمان، مدیریت زنجیره تامین و لجستیک، نظام بهره وری و تعالی سازمانی، مهندسی مجدد فرایندهای سازمانی و مهندسی ارزش نمونههایی از خدمات گستره مدیریتی و مشاوره کسب و کار است.
مشاور کسب و کار آنلاین چه تفاوتی با مشاور کسب و کار حضوری دارد؟
همانطور که پیشتر اشاره شد، مشاور کسب و کار آنلاین هیچ تفاوتی با مشاور کسب و کار به صورت حضوری ندارد. به عبارت دیگر هر معیاری را از قبیل میزان دانش، تجربه، مهارت، موردهای موفق، اعتبار را که برای انتخاب یک مشاور کسب و کار به صورت حضوری مناسب میدانید، در انتخاب یک مشاور کسب و کار آنلاین نیز صادق است. بنابراین به شما توصیه میکنیم برای اینکه جلسه موفقی را با هر مشاور کسب و کاری داشته باشید، قبل از برگزاری جلسه مشاوره آنلاین، نخست مساله خود را با ایشان درمیان بگذارید تا ضمن ارائه فرصت بیشتر به مشاور کسب و کار برای بررسی مساله کسب و کارتان، بتوانید جلسه مشاوره اثربخشتری را برگزار کنید.
هزینه مشاور کسب و کار آنلاین چقدر است؟
به صورت کلی هزینه دریافت خدمات از مشاور کسب و کار آنلاین به صورت ساعتی پرداخت میشود. به طور میانگین مبلغ لازم برای برگزاری یک جلسه مشاور کسب و کار آنلاین ۷۰۰ هزار تومان است. همچنین میتوانید برای دریافت خدمات بیشتر از مشاور کسب و کار با آنها قراردادهایی را به صورت ماهانه تنظیم نموده و ساعتها و روزهایی را در هفته برای دریافت خدمات مشاوره کسب و کار تعیین فرمایید. این کار باعث دریافت تخفیفهایی در هزینههای خدمات مشاوره شما میشود.
چگونه می توان جلسهای را با مشاور کسب و کار آنلاین رزرو نمود؟
راه های مختلفی برای ثبت درخواست مشاوره جهت دریافت خدمات از مشاور کسب و کار آنلاین وجود دارد که پرطرفدارترین آن عبارت است از رزرو زمان جلسه به صورت تماس تلفنی یا ثبت آن از طریق ایمیل. هم چنین میتوانید به صورت آنلاین و از طریق صفحهای ویژه با عنوان صفحه تماس یا درخواست جلسه مشاوره در وبسایت دکتر آرین عظیمی، خیلی ساده و سریع، روز و زمان دلخواه خود را برای دریافت خدمات از مشاور کسب و کار آنلاین رزرو نمایید. پس از آن هم به صورت ایمیل و هم به صورت پیامک تاییدیهای را جهت دریافت خدمات مشاوره دریافت میکنید.