من مشاور مدیریت و تحلیل گر تحقیقات بازاریابی برندسازی هستم >

عملگرایی و خط مشی عمومی

نوشته های مرتبط
4 دیدگاه
سعیده

سلام. ممنونم اقای دکتر از این حرکت مثبت جمعی و انتشار نتایجش . من هنوز مطالعه ی مفیدی در این زمینه انجام ندادم. ولی به نظرم در قدم اول مساله ما در حوزه عملگرایی بحث ارزش ها و هنجارهای مردم و حکومت هست. مهندس بازرگان با توجه به نوشتتون به نظرم خیلی عالی به سراغ مساله ی اصلی رفته. نسبت دین با عملگرایی! و خداوند رو پراتیک خونده. شاید این صحبت که آغاز هر تغییری در ایران باید از حوزه دین شروع شه بیراه نیست. کاری که جهان سرمایه داری ام انجام داد. اونجایی که لوتربا ترجمه جدید ،کلمه تکلیف رو در انجیل به کار اقتصادی تفسیر کرد و پایه گذار شکل گیری اصلاحات دینی که منجر به شکل گیری نظام سرمایه داری شد، نشاندهنده نقش اصلاحات و تغییرات ارزش های دینی در شکل گیری جریان های جدید در یک جامعه مذهبی است.
من علاقه مندم که مطالعه ام رو در این حوزه به سمت نسبت مذهب و عملگرایی ببرم تا بفهمم پتانسیل مذهب ما برای پذیرش عملگرایی چقدره و چه قدر فضای عمل وجود داره. به هرحال بازم تشکر میکنم ازتون چون الان ذهنم در این رابطه دچار مساله شده و میدونم چی رو باید مطالعه کنم :)))

آرین

سلام، ممنونم. بله، حق باشماست. بی صبرانه منتظرم تا از نظرات، یافته ها و نتایج حضرتعالی در این باره بهره مند شوم.

گل وردی

سلام و تشکر از بحث خوبتون.
بنده چند سطری کوتاه در باب مقدمه ای بر پراگماتیسم و خط مشی عمومی ترجمه کرده ام که فکر می کنم برای شما و سایرعلاقه مندان به این بحث خالی از لطف نباشه. برای دسترسی به این متن به لیک زیر مراجعه کنید. موفق باشید.
http://ippra.com/%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C/396-golverdi2.html

آرین

سلام
بسیار عالی؛ مطلب خوبی بود و از به اشتراک گذاری آن ممنونم

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *